Loading...
Latest news

Opinie

Dodaj opinie


[recaptcha size:compact]

Magdalena S.: 2018-08-08

Super firma i ludzie - wymieniałam drzwi wewnętrzne oraz okna na poddaszu, wszystko poszło sprawnie i bez żadnych kłopotów mimo doskwierających upałów. Polecam


Leon Wieteska: 2018-07-29

Firma OknoPoland warta polecenia ? Moim zdaniem jak najbardziej! Po pierwsze fachowa obsługa  i doradztwo na najwyższym poziomie, po drugie sprawny szybki i terminowy montaż. Pozdrawiam Leon z Kleszczowa.


Iza Zabrze: 2018-07-21

Na wstępie pragnę podziękować obsłudze salonu w Zabrzu za perfekcyjnie przygotowaną ofertę, sam montaż niestandardowych okien poszedł tak szybko że nawet się nie zorientowałam, że to już gotowe 🙂 polecam gorąco


Paweł S.: 2018-07-08

Wymiana 4 okien poszła bardzo sprawnie i bez problemów, polecam firmę oknopoland


Sklep rowerowy Katowice: 2018-07-02

Wymiana zbitej szyby błyskawiczna, za co dziękujemy, jak najbardziej polecamy!


Ewa i Michał: 2018-06-30

Potwierdzamy zdanie znajomych, którzy polecili nam firmę Oknopoland, profesjonalna i miła obsługa, będziemy polecać dalej!


Sklep Wielobranżowy Ruda Śląska: 2018-06-13

Polecamy firmę OknoPoland jako sprawdzonego i rzetelnego wykonawcę.


Mateusz Bednar: 2018-06-11

Okna rewelacja, drzwi balkonowe w końcu działają jak powinny, polecam wszystkim + pozdrawiam obsługę ze sklepu w Zabrzu 😉


Lidia Goncarz: 2018-05-28

Będę zamawiać w waszej firmie drzwi pokojowe i poleciłam Was już znajomym którzy też planują kupić okna. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Lidia


Tomasz z Rudy Śląskiej: 2018-05-15

Super firma i podejście do klienta. Szczególnie polecam rolety zewnętrzne!


Michalina N.: 2018-05-07

Dziękujemy za miłą i fachową obsługę. Polecamy gorąco.


Andrzej Słoma: 2018-05-07

Jestem bardzo zadowolony, wszystkim zainteresowanym polecam firmę Okno-Poland i ich produkty.


Nat Pietras: 2018-04-19

Montaż drzwi wewnętrznych i zewnętrznych - polecam ze względu na miłą obsługę i fachowe doradztwo


Krystyna R.: 2018-04-10

Jestem zadowolona z pracy montażystów, szybko i co najważniejsze czysto, okna super


Zadowolony klient z ul. Chorzowskiej: 2018-04-10

Szybka i bezproblemowa realizacja oraz dobry kontakt z klientem, nie wspominając o bardzo dobrej jakości okien!


Martyna Walczak.: 2018-03-22

Zamówiłam drzwi do mieszkania, jestem bardzo zadowolona, na drzwi czekałam 2 dni, pracownicy bardzo sympatyczni i kompetentni!


Kamil S.: 2018-03-13

Terminowo wymienione okna, montażyści znają się na rzeczy, firma warta polecenia.


Darek Pyskowice: 2018-03-13

Absolutnie żadnych zastrzeżeń. Pracownicy bardzo sympatyczni, nastawienie miłe do klienta. Jednym słowem super!


Mati: 2018-02-25

Firma montowała u nas okna i drzwi wejściowe - jesteśmy bardzo zadowoleni i możemy z czystym sumieniem polecić Okno-Poland.


Agnieszka Kownacka: 2018-02-13

Powiem krótko, super firma i podejście do klienta, na pewno będę polecała!


Michał z Gliwic: 2018-02-05

Firma Okno-Poland zakładała drzwi i witrynę aluminiową. Terminowo i profesjonalnie wykonana praca. Polecam!


Marcin Tacka: 2018-01-30

Polecam firmę oknopoland, okna zamontowane w terminie - pracownicy bardzo pozytywni, mili i uśmiechnięci, doradzili i pomogli w wyborze okien.


Regina Zędkowska: 2017-12-12

Firma zakładała nam okna, jesteśmy bardzo zadowoleni. Okna bardzo dobrej jakości i obsługa na wysokim poziomie. Polecamy firmę


Iwona Nowak: 2017-12-06

Zakładali nam drzwi antywłamaniowe, stare drzwi zostały zniszczone podczas próby włamania, zależało nam na czasie. Postarali się i 4 dni od zamówienia mamy już nowe, porządne drzwi. Dziękujemy pracownikom za ekspresowe załatwienie sprawy. Jak najbardziej polecamy firmę Okno Poland


Ryszard Kindle z Zabrza : 2017-12-05

Porządna firma, okna bardzo ładne i fachowo założone. Okna założone pare dni po terminie ale dali znać wcześniej,widać że mają dużo zamówień. Polecam firmę oraz pozdrawiam


Grzegorz Librecki: 2017-11-16

Firma zakładała nam rolety zewnętrzne, jesteśmy zadowoleni z obsługi i montażu. Polecamy


Tomasz S. z Zabrza: 2017-08-11

W firmie Okno Poland już drugi raz zamówiliśmy okna, pierwszy raz okna wymieniane były w naszym mieszkaniu, a teraz kupiliśmy okna i rolety zewnętrzne do naszego nowego domu. Po raz kolejny jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w firmie Okno Poland. Świetna jakość i profesjonalna obsługa. Polecamy


Basia Gwiterka: 2017-08-05

Witam... Chciałabym wszystkim którzy zastanawiają się nad wymianą okien firmę OKNO-POLAND, skorzystaliśmy z usług tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni, okna są bardzo ładne i porządnie zamontowane. Firma warta polecenia


Renata Jezik: 2017-08-02

Jesteśmy świeżo po montażu 5sztuk drzwi wewnętrznych firmy Porta... Drzwi są bardzo ładne, porządne, panowie którzy montowali drzwi spisali się naprawdę bardzo dobrze, mimo skomplikowanego montażu. Polecamy firmę Okno Poland, porządna firma i fajni pracownicy. Do montażu polecamy ekipę Pana Wojtka


Agata Rzeszowska z Zabrza: 2017-07-31

Firma OKNO-POLAND w sobotę montowała nam okna i drzwi antywłamaniowe, jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne i miłe podejście do klienta, a budowlańcy też świetni. Polecamy


Zadowoleni klienci z Zabrza: 2017-05-30

Firmę polecili nam znajomi którzy zamawiali w Okno-Poland okna do swojego domu. Potwierdzamy ich opinie, porządna firma


Rafał Kwidkowski: 2017-05-30

Firma godna polecenia, okna zamontowane w terminie - pracownicy z bardzo pozytywnym podejściem, mili i uśmiechnięci, doradzili i pomogli w wyborze okien. Okna bardzo dobrej jakości. Polecamy


Marcin Pawlowczyn: 2017-05-23

Porządna firma - okna bardzo ładne, dla nas bardzo ważny był termin montażu który był dotrzymany - Polecamy


Basia Surska: 2017-05-18

Firma zakładała nam drzwi Porta, drzwi są rewelacyjne a panowie którzy zakładali drzwi poradzili sobie bardzo sprawnie, jak fachowcy a nie przypadkowi ludzie. Polecamy, pracownicy sympatyczni a towar wysokiej jakości.


FHU "Marco": 2017-05-15

Polecamy firmę OKNO-POLAND, firma montowała w naszym lokalu witryny oraz drzwi wejściowe. Okno-Poland jest wykonawcą solidnym, prace przebiegły w terminie i bardzo sprawnie.


Irena i Ryszard Kwindek: 2017-05-11

Witam, dwa dni temu firma Okno-Poland zamontowała nam okna. Okna są bardzo ładne, porządnie wykonane. Polecamy firmę, dziękujemy również panom którzy przyjechali na montaż za to że pomogli nam w przestawieniu mebli.


Renata Wędracka: 2017-03-25

Porządna firma, profesjonalne podejście a okna bardzo ładne 🙂 Polecam


Emilia Struzik z Zabrza: 2017-03-22

Firma montowała nam drzwi Porta, jesteśmy zadowoleni z wybranych drzwi i montażu. Polecamy Okno Poland


Krzysztof Szczerkoł: 2017-03-16

Dzisiaj firma Okno-Poland zakończyła montaż okien, rolet zewnętrznych oraz drzwi w naszym domu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy, panowie montaży bardzo profesjonalnie podeszli do swojej pracy. Polecamy wszystkim którzy planują zakup okien i drzwi do swojego domu.


Basia i Janek Krupscy: 2017-03-01

Firma montowała nam okna i drzwi w mieszkaniu, jesteśmy zadowoleni ponieważ okna i drzwi są bardzo ładne, solidnie wykonane a panowie bardzo dobrze poradzili sobie z robotą. Polecamy


Z.Grabek: 2017-02-20

Zleciliśmy firmie Okno-Poland wymianę witryn sklepowych .Prace przebiegły w terminie . Jesteśmy zadowoleni z wykonania usługi i polecamy firmę jako solidnego wykonawcę.


Maria Girt z Zabrza: 2017-02-06

Dzień dobry , polecam Okno-Poland wszystkim który chcą kupić okna .Porządna firma i pracownicy . Po montażu dzwonią i pytają czy wszystko jest ok ,niech inne firmy biorą z nich przykład.


Rafał Jeżewski: 2017-02-04

Firma zakładała nam 6 sztuk drzwi pokojowych firmy Porta ,drzwi są bardzo dobrej jakości ,świetnie wyglądają , pozdrawiamy panów Wojtka i Marka którzy montowali drzwi ,prawdziwi fachowcy.Polecamy firmę


Marta z Miechowic: 2017-01-30

Witam , zamówiliśmy w Okno-Poland okna do naszego mieszkania, Po rozmowie z panią w biurze zdecydowaliśmy się na okna Salamander , okna są świetne .Teraz mamy najbielsze okna w bloku .Polecamy


Iza S.: 2017-01-30

Polecamy ! Porządna firma , okna zamontowane dobrze i na czas


Kwiaciarnia "BASIA": 2017-01-18

Zleciliśmy firmie Okno Poland wymianę drzwi i witryny aluminiowej w naszej Kwiaciarni , prace zostały przeprowadzone sprawnie i na wysokim poziomie .Pracownicy firmy bardzo mili i znający się na pracy którą wykonują . Polecamy firmę Okno Poland jako solidnego wykonawcę


Bożena Lisko: 2017-01-18

Polecamy Okno-Poland wszystkim którzy chcą wymienić okna , okna zamontowane szybko i bardzo ładnie.


Wdzięczni klienci z Gliwic: 2016-12-29

Witam.Z reguły nie wstawiam żadnych opinii na temat firm ,ale tym razem muszę zrobić wyjątek . W drugi dzień Świąt włamali nam się do mieszkania ,zniszczyli nam przy tym drzwi wejściowe.We wtorek od rana zaczęłam szukać firmy która by nam założyła nowe drzwi (oczywiście czas miał znaczenie ) po wykonaniu kilku telefonów do różnych firm tylko Okno-Poland potraktował nas poważnie ,w tempie ekspresowym przyjechał Pan który dokonał pomiarów , zadzwonił do jakiejś Pani do biura i chwilę później poinformował nas ze montaż może się odbyć w środę ,czyli na drugi dzień .Chcieliśmy z całego serca podziękować pracownikom firmy za to że nie zbyli nas tak jak pozostałe firmy .Polecamy firmę a pracownikom życzymy wielu tak zadowolonych klientów jak my 🙂 Do Siego Roku


Wojciech Pyrch: 2016-12-16

Kupiliśmy w Okno-Poland okna i drzwi pokojowe , wszystko odbyło się w terminie.Okna i drzwi zamontowali w jednym dniu .Polecamy -fajna firma


Roman Sepko: 2016-11-15

Witam . Firma zakładała nam drzwi , jesteśmy bardzo zadowoloni .Na wiosnę kupimy jeszcze okna .Porządna firma, polecamy


Wojciech z Zabrza: 2016-11-08

Firma zakładała nam rolety antywłamaniowe na okna .Jesteśmy zadowoleni i polecamy.


Zadowolona klientka: 2016-10-28

Witam...Chciałabym podzielić się moją opinią na temat firmy Okno-Poland ,zamówiłam w tej firmie okna i drzwi do mojego mieszkania.Już na samym początku zaskoczyła mnie obsługa w salonie , pracownicy bardzo mili i znający się na tym czym się zajmują, Pani dokładnie pokazała mi różnice między oknami i wszystko wyjaśniła ,zdecydowałam się na zakup w tej firmie mimo że Pani poinformowała mnie ze na montaż będę musiała czekać ponad miesiąc (konkurencja oferowała montaż do 2 tygodni ) ale powiem szczerze że ten dość długi czas oczekiwania również utwierdził mnie w tym że to porządna firma i dlatego mają tyle zamówień. Montaż odbył się wczoraj , jestem bardzo zadowolona i z obsługi w salonie i z pracy Panów którzy wstawili okna i drzwi.Dzisiaj zadzwoniła Pani z biura żeby się dowiedzieć czy jestem zadowolona czy może mam jakieś uwagi ,żadnych uwag oczywiście nie mam .Jestem zdumiona tak dobrym podejściem do klientów , pozdrawiam Panią z biura oraz Panów monterów . Dziękuję. Marta Kirkot


Klaudia i Marcin z Knurowa: 2016-10-26

Do zakupu drzwi w firmie Okno:Poland namówiła nas sąsiadka która zamówiła w tej firmie okna .Możemy z czystym sumieniem powtórzyć słowa sąsiadów ,porządna firma licząca się z klientem ,obsługa na wysokim poziomie.Chętnie będziemy polecać firmę znajomym


Tomasz Ginter: 2016-09-21

Polecamy firmę Okno-Poland , okna bardzo ładne , obsługa miła ,potrafią doradzić jakie okna kupić.


Martyna Fryda: 2016-09-17

Witam serdecznie , firmę Okno-Poland poleciła nam sąsiadka która też zamówiła tam okna . Wczoraj mieliśmy montaż, jesteśmy zadowoleni i polecamy Okno-Poland wszystkim którzy chcą zamówić okno. Okna są porządne a ludzie którzy okna wymieniali to prawdziwi fachowcy.Pozdrowienia dla pracowników firmy.Będziemy was polecać wszystkim znajomym


Grzegorz Stardnicki: 2016-08-12

Firma zamontowała nam drzwi wejściowe w ekspresowym terminie, 3 dni po podpisaniu umowy mieliśmy nowe drzwi ...sprawa była bardzo pilna ponieważ nasze stare drzwi były uszkodzone po włamaniu.Bardzo dziękujemy pracownikom firmy za zaangażowanie.Polecamy wszystkim


Tomasz Zawada z Pyskowic: 2016-07-07

W Okno-Poland zamówiliśmy okna Bluevolution do naszego nowego domu , w poniedziałek mieliśmy montaż ,okna są rewelacyjne . Dziękujemy Pani z biura która namówiła nas właśnie na te okna - czasem warto zapłacić trochę więcej za okna świetnej jakości . Polecamy


Sklep "KROPKA": 2016-07-07

Firma montowała w naszym sklepie witrynę z szybami antywłamaniowymi . Usługa została wykonana profesjonalnie , nie mamy żadnych zastrzeżeń . Polecamy Firmę Okno-Poland


Marek Łurzyński: 2016-07-02

Nie będę się rozpisywał bo widzę że wiele osób podziela moje zdanie - SUPER FIRMA ...Polecam bo naprawdę warto ... Pozdrawiam Pracowników firmy


Renata Mysłowska z Łabęd: 2016-06-30

Chciałam się podzielić z osobami zainteresowanymi opinią na temat firmy Okno-Poland . Jestem pod dużym wrażeniem z jakim zaangażowaniem pracownicy podchodzą do klienta - brawo za taką postawę . Wszystko mi spokojnie wytłumaczyli , teraz już wiem czym się różnią okna i na co zwracać uwagę . Zamówiłam 6 okien i jestem bardzo zadowolona , panowie monterzy poradzili sobie z montażem bardzo sprawnie . Będę zamawiać jeszcze w waszej firmie drzwi pokojowe i poleciłam was już znajomym którzy też planują kupić okna . Jestem bardzo zadowolona . Pozdrawiam. Renia


Apteka "ALOES": 2016-06-17

Zleciliśmy firmie Okno-Poland wymianę witryn oraz drzwi aluminiowych . Jesteśmy bardzo zadowoleni z solidności z jaką zostały wykonane prace .Firma Okno-Poland dotrzymała również terminu który był dla nas tak bardzo ważny .Polecamy firmę jako rzetelnego wykonawcę


Grażyna Wilewska: 2016-06-17

Zamówiłam drzwi wejściowe do mieszkania , jestem bardzo zadowolona , polecam


Marzena Urbańska z Knurowa: 2016-05-25

Witam serdecznie . Jesteśmy dwa dni po montażu okien , zamówiliśmy okna Salamander do całego mieszkania , okna są rewelacyjne ,nikt w naszym bloku nie ma tak białych okien . Robotnicy poradzili sobie bardzo dobrze z wymianą 4 okien i drzwi na balkon . Polecamy firmę


KLIENCI:2016-04-23

Witamy, Jesteśmy bardzo zadowoleni z drzwi antywłamaniowych które firma zamontowała nam w środę. Panowie świetnie wykonali swoją pracę. Jeszcze raz dziękujemy:)


Paweł Superat: 2016-04-15

Wszystko było w porządku. Dobra obsługa w sklepie (Katowice) - fachowo nam pan doradził. Jesteśmy zadowoleni.


Robert Lenkowski:2016-03-25

Do firmy Okno-Poland trafiliśmy za namową znajomych którzy kupili w tej firmie drzwi ,byli bardzo zadowoleni ,my kupiliśmy 5 okien .Potwierdzamy zdanie naszych znajomych porządna firma. polecamy


Bogdan N. z Gliwic: 2016-02-03

Porządna firma...pracownicy zaangażowani , bardzo mili , uśmiechnięci, potrafią doradzić w wyborze okien takiemu laikowi jak Ja .Jestem bardzo zadowolony...polecam wszystkim którzy planują zakup okien.


A.T Bilkowscy - Zadowoleni klienci z Knurowa :2015-11-26

Z ogromną przyjemnością chcieliśmy się podzielić naszą opinią na temat firmy Okno-Poland , jesteśmy świeżo po montażu rolet zewnętrznych i jesteśmy bardzo zadowoleni . Zaczynając od obsługi w salonie a kończąc na montażu , miła i profesjonalna obsługa.


Marcin Skupich :2015-11-24

Do odwiedzenia firmy Okno-Poland przekonali nas sąsiedzi u których firma wymieniała okna. My kupiliśmy rolety antywłamaniowe na balkon i drzwi do mieszkania . Obsługa , terminowość oraz montaż na najwyższym poziomie . Polecamy !!!!


Mariola Ogrodnik: 2015-11-23

W sobotę firma Okno-Poland zakładała nam okna , jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi oraz montażu . Teraz czekamy jeszcze na drzwi pokojowe . Jesteśmy bardzo zadowoleni . Polecamy wszystkim którzy cenią fachową obsługę.


Karolina Wiechurska: 2015-11-04

Witam Jesteśmy świeżo po montażu okien które zamówiliśmy w firmie Okno-Poland , montaż odbył się w poniedziałek , jesteśmy bardzo zadowoleni , okna są bardzo ładne ,solidnie wykonane . Polecamy firmę wszystkim zainteresowanym , polecamy również pana Marka i Seweryna który wstawiali nam okna.


Sklep Monopolowy "Setka": 2015-10-30

Firma Okno-Poland zakładała nam drzwi i witrynę aluminiową w naszym sklepie . Jesteśmy zadowoleni z przeprowadzonych prac oraz asortymentu. Polecamy


Roman Kurda: 2015-10-16

Jesteśmy po montażu drzwi antywłamaniowych , bardzo nam zależało na szybkim montażu bo nasze stare drzwi zostały zniszczone po interwencji Straży Pożarnej ,firma dołożyła wszelkich starań i po 3 dniach od wizyty Pana który przyjechał na pomiar odbył się montaż . Dziękujemy pracownikom firmy Okno-Poland .Polecamy


Tomasz Wiatrowski z Gliwic:2015-10-15

Czytając poniższe opinie widzę że nie tylko Ja jestem zadowolony z usług firmy Okno-Poland , więc nie będę się powtarzać 🙂 Powiem krótko : Super firma i podejście do klienta , na pewno będę polecał Waszą firmę znajomym i rodzinie 🙂 Pozdrawiam


Michał i Natalia Świerkowscy:2015-10-13

Chciałam się podzielić naszą opinią na temat firmy Okno-Poland , obsługa oraz podejście do klienta świetne . Szkoda że jest tak niewiele firm takich jak Okno-Poland , panowie Marek i Wojtek prawdziwi fachowcy którzy znają się na swojej pracy . Dziękujemy za miłą i fachową obsługę .Polecamy gorąco


Marta Gojkowska: 2015-09-24

Gorąco polecamy wszystkim zainteresowanych firmę Okno-Poland , kupiliśmy drzwi pokojowe i wejściowe , obsługa na bardzo wysokim poziomie , panowie którzy przyjechali zakładać drzwi poradzili sobie z tym bardzo szybko . Profesjonalna obsługa i porządne wykonanie.


Krzysztof Wilkowski: 2015-09-09

Wszystkim zainteresowanym pragniemy polecić firmę Okno-Poland ,obsługa na najwyższym poziomie . Dzisiaj zamontowano nam rolety zewnętrzne do 4 okien , rolety zakładał pan Wojtek z panem Markiem . Jesteśmy zadowoleni i dlatego skierowaliśmy do was naszych sąsiadów którzy też chcą rolety.


Wiktoria Weller: 2015-09-08

Pragnę sprostować Pani wypowiedź, gdyż jest przez Panią przekłamana, nie wiem dlaczego. Pragnę podkreślić, iż jest mi bardzo przykro z tego powodu. Naprawdę staramy się zadowolić naszych klientów a realizacja opóźniła się u Pani z winy producenta. Umowa w żadnym wypadku nie zaginęłą, umowa została w normalnym trybie wysłana do producenta. Montaz także nie był u Pani umówiony, ponieważ czekalismy na ostatnią parę drzwi, które dojechały do nas w piątek 04 września 2015roku, o czym Pani również była poinformowana. Szanowna Pani, pragnę przeprosić za opóźnienie producenta i zapewnić, iż z usługi montażowej będzie Pani z pewnością zadowolona. Z wyrazami szacunku Właściciel firmy Wiktoria Weller


Izabela Nowak: 2015-09-08

Absolutnie nie polecam. Moje zlecenie zostało zagubione! Kiedy upomniałam się po ponad miesiącu to nagle się odnalazło. Później nie dotarły wszystkie drzwi. Umówiono się na montaż na który nie przyjechali. Jeden wielki bałagan i brak kompetencji. Nie polecam.


Klienci z Knurowa: 2015-09-08

Wszystko na najwyższym poziomie , zaczynając od wizyty w salonie do montażu . Pracownicy bardzo mili i pomocni , potrafią doradzić . Panowie którzy przyjechali zakładać okna bardzo ładnie to zrobili . Jesteśmy zadowoleni . Jak zakładali nam okna pani z salonu dzwoniła i pytała czy mamy jakieś uwagi ,czy jesteśmy zadowoleni . Polecamy Okno-Poland to naprawdę porządna firma


Łukasz Składnicki: 2015-09-05

Polecam Okno-Poland , firma wywiązała się z umowy bez zarzutu .kupiłem w Okno-Poland drzwi antywłamaniowe do mieszkania , jestem zadowolony z obsługi w salonie , pracownicy potrafią doradzić i pomóc w wyborze , panowie którzy przyjechali na montaż to prawdziwi fachowcy . Drzwi są świetne. Polecam


Mariusz Witecki: 2015-09-01

Witam wszystkich zainteresowanych , chciałem podzielić się naszą pozytywną opinią na temat firmy Okno-Poland w której zakupiliśmy okna i drzwi pokojowe do naszego mieszkania .Widzę że nie tylko my jesteśmy zadowoleni że wybraliśmy Okno-Poland ,więc napiszę tylko tyle :Super firma i ludzie w niej pracujący !!! Polecamy


Artur Paździor: 2015-08-29

Jestem zadowolony z usług tej firmy, polecam. Wymieniałem okna, zrobiono to profesjonalnie. Szybko i dobrze.


Zbyszek Kalikowski: 2015-08-28

Porządna firma . Okna bardzo ładne ,panowie Marek i Wojtek którzy zakładali okna to prawdziwi fachowcy . Pozdrawiamy i polecamy wszystkim firmę Okno Poland


Iza Glinkowska z Łabęd: 2015-08-22

Świetna firma i bardzo miła obsługa. Kupiliśmy w Okno-Poland 6 okien do mieszkania ,okna są naprawdę bardzo ładne . Montażysci z prawdziwego zdarzenia . Po montażu zadzwoniła pani z biura żeby się dowiedzieć czy mamy jakieś uwagi - oczywiście nie mieliśmy ,jesteśmy bardzo zadowoleni , co przekazaliśmy pani która zadzwoniła. Polecamy


Zadowoleni klienci: 2015-08-12

Polecam wszystkim którzy chcą kupić okna,bardzo miła i profesjonalna obsługa. Okna mamy już wymienione, jesteśmy bardzo zadowoleni .Będziemy waszą firmę polecać znajomym 🙂 szkoda że tak mało jest tak porządnych firm . Damian i Justyna Zyrczek


adam senaczek: 2015-08-08

Witam zainteresowanych wymiana drzwi,wczoraj w/w firma dokonala mi wymiane drzwi wejsciowych .Pan fachowiec dokonal cudu,w ciagu 4 godzin wymienil nam zamowione drzwi.U sasiada ta operacja trwala 7 godzin szlo zwariowac ale remont to remont.Goraco polecam ta firme,nadmieniam ze po wymianie drzwi Pan z firmy zadzwonil czy wszystko zostalo wykonane prawidlowo.Dzieki polecam tego majstra jak i ta firme.Serdeczne dzieki


K.Majcherek z Gliwic: 2015-07-08

Firma montowała u nas okna i drzwi wejściowe - jesteśmy bardzo zadowoleni i możemy z czystym sumieniem polecić Okno-Poland wszystkim którzy planują kupić okna lub drzwi . Kamila Majcherek


Sklep Wielobranżowy MAGDA: 2015-07-02

Wczoraj firma Okno-Poland wymianiala w naszym sklepie witrynę i drzwi aluminiowe , jestem bardzo zadowolona . Panowie którzy przyjechali na montaż nie mieli łatwego zadania bo montaż odbywał się w godzinach otwarcia sklepu - mimo to poradzili sobie bardzo sprawnie . Ciesze się że mój wybór padł na Okno-Poland oraz z naszej dalszej współpracy .Polecam

D. Więchecki: 2015-07-02

Obsługa profesjonalna , otwarci na klienta , potrafią doradzić i wszystko wytłumaczyć . Nasz wybór padł na okna Schuco (chyba tak sie to pisze ) ,okna są świetne , a panowie którzy przyjechali montować okna to prawdziwi fachowcy .Pozdrowienia dla brygady pana Jacka - oby było jak najwięcej takich fachowców. Polecamy z czystym sumieniem


Mirosław Moczygębski: 2015-06-30

Waszą firmę polecili nam znajomi którzy kupili u was okna , byli bardzo zadowoleni , my też jesteśmy zadowoleni i z obsługi i z montażu , okna są naprawdę bardzo dobrej jakości


S.Ratajczuk: 2015-06-26

Rzetelna firma , obiecali nam montaż drzwi wejściowych do naszego nowego mieszkania w ciągu tygodnia i słowa dotrzymali ,w piątek podpisaliśmy umowę a w środę już przyjechali na montaż . Teraz jeszcze czekamy na okna 🙂 Polecam


Klientka: 2015-06-19

Okna bardzo ładne , panowie którzy przyjechali wymieniać okna bardzo sympatyczni i dokładni 🙂 Polecam -Ewa z Knurowa


Robert Karbowski: 2015-06-10

Witam...chciałem się podzielić moją opinią na temat firmy Okno-Poland , w firmie zamówiliśmy 6 okien oraz 4 sztuki drzwi pokojowych , na montaż czekaliśmy prawie 4 tygodnie - termin dość długi ale zostaliśmy o tym poinformowani przy podpisywaniu umowy ,widać że mają wielu klientów . Okna i drzwi są bardzo wysokiej jakości ,a montaż przebiegł bardzo sprawnie ...następnego dnia zadzwoniła pani aby dowiedzieć się czy wszystko jest w porządku , czy mamy jakieś zastrzeżenia . Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni podejściem do klienta oraz jakością pracy . Z czystym sumieniem możemy polecić firmę Okno-Poland wszystkim zainteresowanym . Oby było jak najwięcej takich firm.


Agnieszka Bojarska: 2015-05-28

Bardzo porządna firma montaż przebiegł bez zarzutów. Polecam. Montazysci też bardzo ok. Szybko i sprawnie działającą firma


Katarzyna i Jacek z Katowic:2015-05-27

Profesjonalnie. Montaż poszedł szybko i sprawnie. Firma montowała nam okna w całym mieszkaniu oraz drzwi wejściowe ,jesteśmy bardzo zadowoleni ,pracownicy są bardzo mili i znają się na robocie Jesteśmy bardzo zadowoleni z okien i z drzwi oraz z montażu i polecamy firmę Okno-Poland PS. Kontakt z firmą na najwyższym poziomie (pozdrawiamy pana Wojtka)


Zadowolona klientka z Gliwic: 2015-05-23

Zamówiłam drzwi wejściowe do mieszkania , zależało mi na ekspresowej wymianie ponieważ drzwi były zniszczone podczas włamania , w środę był pan który mierzył a dzisiaj jestem już po montażu - Bardzo dziękuję za bardzo szybką wymianę drzwi - polecam firmę oraz panów Marka i Seweryna którzy montowali drzwi


K.Zbieniuk: 2015-05-22

Porządna firma , pracownicy sympatyczni otwarci na klienta-przyznam że należę do trudnych klientów . Zamontowali nam okna i rolety zewnętrzne w naszym nowym domu -panowie którzy przyjechali na montaż znają się na swojej pracy . Okna są bardzo ładne i energooszczędne . Polecamy firmę Okno-Poland jako rzetelnego wykonawcę


Rafał Grodziński: 2015-05-19

Montowaliscie nam nam drzwi pokojowe i łazienkowe DRE , drzwi są ładne , porządnie zamontowane . Jesteśmy zadowoleni , będziemy jeszcze u was zamawiać drzwi wejściowe 🙂 i nie ukrywam że liczymy na jakiś dodatkowy rabat .Polecamy wszystkim zainteresowanym


Iwona Kuźnicka: 2015-05-14

Polecamy z czystym sumieniem , właśnie jesteśmy po montażu drzwi wejściowych do domu , drzwi są świetne , panowie mimo dość trudnego montażu poradzili sobie szybko i sprawnie . Po montażu zadzwoniła Pani z biura z pytaniem czy mamy jakieś zastrzeżenia czy jesteśmy zadowoleni - jesteśmy zadowoleni i z chęcią będziemy polecać Waszą firmę


Alicja Cebulska: 2015-05-12

Firma wczoraj zamontowała nam rolety antywłamaniowe na 5 okien , jesteśmy zadowoleni .Polecamy firmę Okno-Poland


Celina i Adam Bujak: 2015-05-07

Super firma , montowali nam okna ,profesjonalnie zamontowane - pozdrowienia dla ekipy pana Wojtka - super chłopaki - polecamy


Katarzyna: 2015-04-30

Montaz mi się podobał. Maja rewelacyjnych panów. Ubrani w firmowe ciuchy nawet.


Michał Wiener: 2014-11-25

Na reklamie -OKNA W 72 GODZINY. Faktycznie.Zamowiłem i firma zgodnie z reklamą zamontowała mi okna.Szybko i profesjonalnie.


Damian Z.: 2014-11-13

Właśnie dzisiaj firma OKNO-POLAND zamontowała mi okna w nowym domu. Jeśli chodzi o montaż oraz jakość zamówionych okien jestem zadowolony. Montaż odbył się w umówionym terminie . Polecam


Radosław Mateja: 2014-11-07

Profesjonalna i miła obsługa oraz fachowy montaż pozwala na wystawienie firmie Okno-Poland bardzo dobrej oceny . Firma godna polecenia


Krzysztof Żelichowski: 2014-11-02

Obsługa w biurze oraz ekipa która przyjechała na montaż bardzo miła , Zamówione okna Salamander ,są bardzo wysokiej jakości . Doradztwo bardzo profesjonalne. Wykonanie bardzo solidne. Firma godna zaufania. Dziękujemy.


Wojciech Zawiślak: 2014-10-29

Okno-Poland montował nam rolety zewnętrzne do wszystkich okien - jesteśmy zadowoleni , prace przebiegły bardzo sprawnie


Andrzej Górski: 2014-10-22

Montowali nam drzwi pokojowe , jesteśmy zadowoleni , profesjonalna obsługa oraz montaż


Mirosława Kandyga: 2014-10-16

Chciałam podzielić się pozytywną opinią na temat firmy , wymieniali nam okna z roletami w naszym nowym mieszkaniu.Jesteśmy bardzo zadowoleni i mile zaskoczeni profesjonalnym podejściem do klienta. Panowie którzy przyjechali na montaż okazali się fachowcami ,montaż odbył się sprawnie bez żadnych problemów


Mariusz Zdunek: 2014-10-08

Obsługa w biurze oraz ekipa która przyjechała na montaż bardzo miła , zamówiliśmy okna Salamander ,są bardzo wysokiej jakości . Widać że mają dużo zamówień bo na okna czekaliśmy prawie 4 tygodnie ,ale było warto .Polecam


Bogdan Rabsztyn: 2014-10-02

Polecam firmę Okno-Poland , okna są bardzo ładne a montaż przebiegł sprawnie


Mateusz Kuś: 2014-09-11

Wczoraj w moim mieszkaniu firma Okno-Poland zamontowała drzwi wejściowe.Drzwi są bardzo solidne , antywłamaniowe ,montaż przebiegł sprawnie bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolony ,wszystkim zainteresowanym polecam firmę Okno-Poland


Edyta N.: 2014-09-11

W firmie Okno-Poland zamówiłam 3 sztuki drzwi pokojowych i jedne łazienkowe , jestem zadowolona z obsługi i montażu


Adam Pietryga: 2014-09-08

Zamówiłem w firmie Okno-Poland okna do całego domu , jestem zadowolony .Podejście do klienta bardzo miłe , okna są bardzo dobrej jakości , bardzo starannie zamontowane . Polecam


Bartosz Michalik: 2014-09-02

Tak profesjonalnej obsługi i kompetencji jak w tej firmie nie widziałem nigdzie. Byłem w kilku innych firmach i z reguły zainteresowanie moją osobą było niewielkie a wiedza o produkcie zerowa. W Okno-Poland dowiedziałem się wszystkiego i to w bardzo miły sposób i rzeczowy. Termin oczekiwanie faktycznie nie był najkrótszy bo 4 tygodnie ale poinformowano mnie o tym wcześniej. Montaż poszedł szybko i sprawnie. Po montażu zostałem bardzo zaskoczony, zadzwoniła Pani z biura i przeprowadziła ankietę odnośnie jakości wykonanie usługi. Podobno u nich to standard. Polecam z czystym sumieniem


Stanislawa: 2014-08-15

Ekipa montujaca spoznila sie 20 minut. Nie toleruje spoznialstwa. Firma jak chce podtrzymywac prestiz powinna sie problemem zainteresowac. Do asortymentu i wykonania nie mam zarzutow.


Beata Rudzka: 2014-08-06

Witam , montowali mi drzwi do mieszkania i jestem zadowolona , ekipa była bardzo sympatyczna, drzwi zamontowali szybko i dokładnie


Krzysztof Perzyński: 2014-07-25

Zamówiliśmy okna z montażem w oddziale Firmy Okno-Poland w Gliwicach . Z usług tej firmy jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybka i bezproblemowa realizacja oraz dobry kontakt z klientem zdecydowanie przemawiają za tą Firmą, okna również są bardzo dobrej jakości


Klientka z Gliwic: 2014-07-24

Przygotowując się do remontu mieszkania przeanalizowałam oferty wielu firm zajmujących się wymianą okien oraz rolet. Zdecydowałam się na firmę Okno-Poland. Jestem zadowolona z jakości produktów, zarówno okien jak i rolet, a także wysokiej klasy obsługi . Polecam firmę Okno-Poland


Mieszkańcy z ul.Powstańców w Chorzowie: 2014-07-22

Chcieliśmy wyrazić swoje podziękowanie dla firmy OKNO-POLAND która po interwencji Straży Pożarnej zaoferowała swoją pomoc i podarowała oraz założyła nowe drzwi do mieszkania naszemu sąsiadowi panu Ryszardowi Parada. Mieszkańcy z ul.Powstańców w Chorzowie


Zofia Stanko: 2014-07-18

Firma montowała mi drzwi w pokojach a wcześniej u siostry wymieniali okna , siostra była zadowolona i dlatego zamówiłam drzwi w Okno-Poland , też jestem zadowolona


Natalia Kuna: 2014-07-18

Polecam- fajni pracownicy , bardzo mili ,zamontowane mam od nich drzwi wejściowe , montażyści bardzo szybcy a do tego dokładni - jestem zadowolona i z drzwi i z obsługi


Ryszard Sitek: 2014-07-18

Porządna firma , montowali nam rolety zewnętrzne i jesteśmy zadowoleni.


W.E Wieczorek: 2014-07-15

Kupiliśmy nowe mieszkanie na osiedlu Zubrzyckiego w Gliwicach, firma Okno-Poland robiła nam okna i drzwi . Jesteśmy zadowoleni i dlatego z czystym sumieniem polecamy


W.Bubalik: 2014-07-15

Firma godna polecenia , okna świetnej jakości ,pracownicy kompetentni i bardzo pomocni widać że znają się na tym co robią , firmę poleciłem rodzinie i też byli zadowoleni


Łukasz Wyrwig: 2014-07-15

kupiłem drzwi delty po trzech dniach zostały wymienione, są ładne super polecam


Marek.K: 2014-07-15

Absolutnie żadnych zastrzeżeń. Pracownicy bardzo sympatyczni, nastawienie miłe do klienta, dzwonili do nas po montażu i pytali się czy mamy jakieś uwagi ,okna zamontowali czysto i szybko. Polecamy Okno-Poland


T. Rybiński: 2014-07-15

okna bardzo ładne ,obsługa miła wszystko potrafią wytłumaczyć i doradzić , montażyści wiedzą co robią widać że znają się na swojej robocie


Anna Więcek: 2014-07-15

Firma Okno-Poland montowała nam okna , jesteśmy zadowoleni , okna są bardzo ładne , starannie wykonane i zamontowane , polecam Okno-Poland jako solidną firmę


Zadowolona klientka: 2014-07-11

Chciałam polecić firmę OKNO-POLAND , firmę polecili nam znajomi którzy na wiosnę mieli wymieniane okna przez tą firmę i byli bardzo zadowoleni,Ja zamówiłam drzwi do mieszkania również jestem bardzo zadowolona , na drzwi czekałam tylko 4 dni,pracownicy bardzo sympatyczni i kompetentni na każde moje pytanie odpowiadali cierpliwie i z uśmiechem.


Zenon Grabek: 2014-07-11

Firma montowała nam okna i drzwi ,jesteśmy bardzo zadowoleni ,pracownicy są bardzo mili i znają się na robocie, na drugi dzień zadzwoniła pani z biura żeby się dowiedzieć czy jesteśmy zadowoleni i czy mamy jakieś uwagi.Jesteśmy bardzo zadowoleni z okien i z drzwi oraz z montażu i polecamy firmę Okno-Poland